Senin, 21 September, 2020
">

Bulan: Januari 2019

Fikim #Aral#

Fikmin #Aral# Kḗnging: Kokom Komariah Diuk dina golodog bari diharudung sarung. Teuteupna kawas nu jauh panineungan. Biwirna sakapeung lewa lewé. ...

Page 48 of 49 1 47 48 49