Jumat, 14 Agustus, 2020
">

Bulan: Desember 2018

Fikmin #Curuk#

Fikmin #Curuk#

Fikim #Curuk# Ku: Ki Denkur Jéngkél, keuheul, ambek. Ngan henteu aral mah. Kunaon? Ah, teuing kunaon. Curuk ujug-ujug hésé ditikelkeun. ...

Page 2 of 28 1 2 3 28